ÜNPLAST PLASTİK SALAMURA DEPOLARI HAKKINDA (TURŞU- ZEYTİN TANKLARI)

Kompozit Tank Çeşitleri ve Kullanım Alanları

ÜNPLAST PLASTİK SALAMURA DEPOLARI HAKKINDA (TURŞU-ZEYTİN TANKLARI)
Polietilenin uluslararası gıda güvenliğine uygun hammadde oluşu nedeniyle gıda sektöründe yaygın olarak tercih edilmektedir. ÜNPLAST kalite güvencesiyle üretilen Polietilen Turşu ve Zeytin Salamura Tanklarımız her nevi turşu, zeytin, yaprak, biber, gıda maddelerinin hazırlanmasında salamura kabı olarak kullanılır. Üretimlerimizde kullandığımız hammaddemiz ‘Food Grade' (yiyecek tipi) olarak kabul edilen uv stabilizanli, geri dönüsümlü lineer polietilendir. Turşu tanklarımız; kolay temizlenir, yosun yapmaz, her türlü hava şartlarına kullanılabilmektedir. Asitlere karşı dayanıklı olup istenilen özellikte vana ve çıkış aparatı takılabilmektedir.
GENİŞ AĞIZ ZEYTİN VE SALAMURA DEPOLARI
Yaprak, zeytin, biber ve farklı bir çok gıda salamurasında kullanılan depolardır. Özellikle zeytin üreticileri tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Geniş ağızlı modellerdir.
KİLİTLİ KAPAK SALAMURA DEPOLARI
Yaprak, zeytin, biber ve farklı bir çok gıda salamurasında kullanılan depolardır. Özellikle turşu üreticileri tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Geniş ağızlı modelden en önemli farkı özel bir baskı kapağı ve iki adet sirkülasyon bacası olmasıdır.Gıdalar için gıda güvenliğine uygun olarak polietilen madde ile üretilen turşu ve salamura depoları istenilen boyutta kullanım imkanı sunmaktadır. Turşu, zeytin ve diğer gıdalardan hazırlanacak olan her türlü salamura için ihtiyaç duyulan depolama alanını sunacak şekilde belirlenmiş boyutlarda üretim yapıldığından kullanım alanına uygun boyutlarda tercihler yapılabilir.Üretim aşamasında gıdaya uygun polietilen madde kullanıldığından daha sağlıklı ve sorunsuz kullanım elde edilmektedir. Geri dönüşümlü olan polietilen ile üretilen depolarda farklı boyutlarda talepler yaparak bu şekilde ihtiyacınız olan kapasiteye sahip olabilirsiniz. Uzun süreli kullanım imkanı sunduğundan kullanacağınız depoları tekrar tekrar kullanabilir ve bu şekilde daha kaliteli sonuçlar elde edebilirsiniz.
Zeytin, turşu veya diğer alanlarda salamura yapmak isteyen büyük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayacak boyutlarda hazırlanan salamura depoları polietilen maddeden üretilerek bu şekilde daha kaliteli sonuçlar alınmasını sağlanmaktadır. Tankların boyutları kullanıcılar için farklı seçenekler ile hazırlanarak bu şekilde her ihtiyacı karşılayacak seçenekler ile hizmet verilmektedir.
Her türlü hava koşulunda kullanıma uygun olan tanklar yosun yapmadığından içerisinde bulunan gıdanın sorunsuz olarak saklanmasını sağlamaktadır. Kolay temizlenebilir olması da kullananların rahatlıkla temizleyerek yeniden kullanmasına imkan vermektedir. Gıda sektöründe yaygın olarak kullanılan depo veya tanklar belirlenmiş olan koşullara uygun üretilmektedir. Farklı amaçlar için tercih edebileceğiniz seçenekler şunlardır;

• Salamura tankı,
• Şarap ve fermantasyon tankları,
• Turşu depoları
Turşu üretim alanlarında yeterli kapasiteyi sunan turşu depoları uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılacak imkanı vermektedir. Polietilen hammaddesi ile üretimi yapılan depolarda boyutlar 500 LT ile 20.000 LT arasında değişmektedir. Dikey olarak hazırlanmış olan turşu depolarının yapısı gıdanın içerisinde yeterli süre kalması ve sorunsuz olarak kullanılması için uygun şekilde üretilmiştir.
İçerisine güneş ışınları ve sıcak hava girişi aşırı derece de olmadığından bu şekilde istenilen her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Fermantasyon işleminin gerçekleşmesi için buna imkan verecek şekilde yapılan üretimler ile uygun fiyat seçeneği ile yapılan satışlar sayesinde her ihtiyaca uygun seçimler yapılabilir. Salamura ve turşu yapımı için uygun depolardır.
Su Deposu deneyimi ve kalitesi ile endüstriyel kullanım için özel olarak tasarlanıp üretilen turşu depoları ister açık ister kapalı iki modelde de imal edilmektedir. Kapalı sisteme sahip olan turşu depoları modellerimiz üstten özel kapağa sahiptir ve iç kısımda da dibe kadar uzanan bir özel havalandırma sistemi vardır. İçinde barındıracağı ürüne göre özel olarak tasarımına ve detaylarına özen gösterdiğimiz turşu depolarımız polietilen hammaddeden üretilmektedir. Üretimde kullandığımız bu polietilen hammaddesi uluslararası yiyecek tipi standartlarına sahip olan ve dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı, barındırdığı hiçbir ürüne etkide bulunmayan hammaddedir. Turşu üreticileri için tasarlayıp ürettiğimiz turşu depoları zeytin, turşu vb. ürünlerin salamurasını yapan firmalar tarafından rahatlıkla tercih edilebilir.

 

Firmamız kalite ve güvencesi ile üretilen turşu depoları ve salamura depolarımız her nevi zeytin, turşu, yaprak, biber vb. gibi gıda maddelerinin hazırlanıp depolanmasında salamura kabı olarak kullanılabilmektedir. Üretimlerimizde kullandığımız hammaddelerimiz U.V. ışınları stabilizanlı ve 0 geri dönüşüme sahip çevre dostu hammaddelerdir. Aynı zamanda asitlere karşı da dirençleri yüksek ürünlerimize istenilen özellikte çıkış aparatları ve vana da takılabilmektedir. Turşu depoları her türlü salamura ürününün depolama alanı olarak kullanılmaktadırlar. Salamura yapılmasına ve turşuların muhafaza edilmesine olanak sağlayan polyester turşu depoları ve polietilen turşu depoları günümüzde oldukça revaçta olan ürünler arasındadır.
Plastik salamura tanklarımız 500 litreden başlar ve 20  tonluk salamura tankına kadar üretilir. Salamura tanklarımız üretim hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. Salamura tankları; zeytin, turşu, yaprak, biber ve benzeri gıda ürünlerinin hazırlanmasında salamura deposu olarak kullanılır. Salamura depolarımız sektörde aranılan ürünlerin arasındadır. ürünlerimiz Avrupa standartlarında üretilir ve CE belgelidir. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde de gıda tüzüğüne uygundur ve sağlık bakanlığı onaylıdır. Salamura tanklarımız paslanmaz, yaşlanmaz, korozyona uğramaz ve kullanım talimatlarına uyulduğu takdirde ömürlüktür.
 

Diğer Bloglarımıza Göz Atın